duminică, martie 25

Ce pare a fi...

Am asteptat sa vad interpretari si reactii la postul anterior "umbilical brothers"... Si am obtinut o idee la care eu nu ma gandisem! Oricum "s-a racit" si o sa va spun ce vad eu in show-ul acesta care poate fi legat de relatii publice! Trebuie mai intai sa spun ca orice as spune eu - valoarea lui sta totusi in comic - nu incerc sa pretind altceva! Mie mi se pare ca practicantul de relatii publice/specialistul este cel care se asigura ca de dincolo de paravan sa apara numai ce trebuie vazut de public, nici mai mult nici mai putin - este un iluzionist care nu se foloseste decat de solidul paravan care exista intre realitate si perceptia publicului. Si uite asa pt. public o anumita personalitate poate avea maini si picioare mult mai lungi decat cele ale unui om normal! Multi din public se mira, dar cati contesta? Comparatia mea are limitele ei de care sunt constienta, dar pe care nu are rost sa le insir!

7 comentarii:

Anonim spunea...

You have a point there, about PR. Totusi, pe langa valoarea comica a videoclipului, distingem in special dimensiunea umana, cu doua paliere: 1. cooperarea si rezultatele minunate pe care aceasta le genereaza si 2. egoismul anumitor persoane care nu vad mai departe de propriile probleme.

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tot ce zici tu aici, mi se pare ca ai surprins bine scopul unui om care lucreaya in PR!

Anonim spunea...

cred ca practicianul/specialistul de relatii publice face mai mult, sau cel putin asa ar trebui...nu doar lasa sa se vada o anumita parte ci este si un regizor al luminilor in care se vede aceasta...

Irina spunea...

Vad ca filmuletele mute si asocierile ciudate dau nastere la puncte de vedere f. diverse... Va multumesc pentru comentarii!
Oana - se vede ca scrii la licenta... nu iti spun cum mi-am dat seama!

Anonim spunea...

Comparatia cu regizorul de care vorbea Ana am folosit-o si eu de multe ori dar cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma gandesc k nici asta nu e suficient sa dea seama complet si total de identitatea omului de PR...ptk in fonda si la urma urmei, el trebuie sa stie sa fie de toate si regizor si actor si scenarist si tehnician si iluzionist si si...sau macar sa fie cate ceva din toate, pe rand, in functie de situatia cu care se confrunta.

Irina spunea...

Numai actor nu... Oricum - inteleg acum o chestie si incep sa ma sperii - deci practicianul de RP este SUPERMAN!

Anonim spunea...

Oana a fol y in loc de z :D .. ptr tastatura in romana
2 Gabi: tare rau halic asta! Ne-a marcat pe viata cu paliere lui
... Si eu tot nu pot vedea filmuletul