duminică, martie 18

Sony Vaio

Imi pare rau ca nu imi mai amintesc exact dar stiu sigur ca la un moment dat numarasem vreo 5 scene din tot atatea filme recent aparute in care personajele foloseau un laptop Sony Vaio... Daca ati observat si voi si puteti da si exemple - pls do so! Si spuneti-mi la ce categorie se incadreaza genul asta de aparitii (publicitate ascunsa / pr / publicitate platita si deci legitima / simpla coincidenta)! Sunt cam confuza!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Din cate stiu eu aceste aparitii sunt platite. Si mai stiam ca filmele despre institutii (gen FBI, CIA, US Army, LAPD...) sunt cofinantate de acestea. Si iata cum fac unii bani :P!

Betty spunea...

Cred ca este publicitate mascata/platita in aceeasi masura in care aparitia unui mercedes/porche/... (sau orice masina consacrata) intr-un film ar putea fi considerata publicitate. Poate nu chiar in aceeasi masura totusi.. dar sony este consacrat.. cu sau fara aceste aparitii.
Cat despre filme.. se pare ca genul asta de aparitii, nu ma impresioneaza deloc. no clue!

Irina spunea...

Unii fac bani facand chestii interesante, altii..

Irina spunea...

nu stiu daca putem spune despre sony Vaio ca este o marca consacrata - este in voga, dar nu neaparat consacrata... Eu cred ca platesc!

Clarisa spunea...

nu e cam la fel cu iPod-urile sau Mac-urile? am ceva dubii ca prin u.s. toata lumea are Apple, desi vezi marul la tot pasul prin filme...

Anonim spunea...

se numeste subtile product placement. gasisem pe pr watch un articol despre asta. lumea e din ce in ce mai reticenta la reclamele conventionale si atunci se apeleaza la o inserare foarte subtila in diferite structuri incorporante (filme, emisiuni) a brandurilor